Välkomna till oss på Ådalens Café & Present

Vi finns i Nitta mellan Borås & Ulricehamn

                    Ditt nya Våffelcafé i en unik miljö....

Nytt för i år (2020) Vi har byggt en liten kruk-butik i anslutning till växthuset.. Där finns fynd att göra. Priset på krukorna sätts efter att vi mäter krukornas höjd..

En centimeter hög kruka = 1 krona

Hittar du en kruka som är 10 centimeter hög kostar den 10 kronor o.s.v.

Det finns i alla olika storlekar så här kan ni verkligen fynda.

Krukorna betalas i kassan inne i cafét.

Nytt för i år (2019) Vi har byggt om en del i Cafét under vintern. Denna gången blev det ett välbehövligt ansiktslyft inomhus. Jag vet inte om vi skall informera så mycket mer om det här utan ni får själva komma hit och titta. Lite kan vi avslöja, ombyggnationen är gjord i den nya delen av cafét och det har blivit en avdelning i lite gammaldags stil, (vi kallar det för lite gammaldags finrums-känsla). Den ombyggda delen kommer att heta "Salongen". Även vår Presentavdelning har fått ett mer än välbehövligt ansiktslyft..


Nytt för i år (2018) Vi har anlagt en ny uteplats där man kan sitta under/eller mellan Äppleträden och fika om man så önskar, den placeras mellan car-porten och mellan eller precis utanför växthuset som vi kallar Edens Lustgård vilket är ett passande namn för den platsen. Förhoppningsvis serverar Bernt våfflor i vanliga kläder där, det blir inte som med Hawaii-våfflan i Bastkjol.. Jag vill i alla fall inte se honom iklädd bara ett Fikonlöv..


Nytt för i år (2017) Vi har en ny uteplats/servering på framsidan av Cafét där du kan sitta under Palmerna och njuta av din Hawaii-våffla eller Hawaii-glass... eller vilken fika ni nu önskar.


Nytt för i år: (2016) Köket och personalutrymmen har blivit större, vi har ändrat och byggt om lite. Vi har utökat med en liten kundtoalett extra då det vid hög belastning i cafét ofta blir kö till toaletten. Vi är i stort sett färdiga och rustade för sommarsäsongen 2016. Nytt för i år blir också skötbord för de små som besöker oss med en liten annorlunda lösning som jag inte tror ni sett tidigare..Ute-serveringen på bryggan har också blivit några kvadrat större.


Nu ser vi fram emot just ditt besök, varmt välkomna!